7 juli 2011

Voordelig genieten..

Laatst was ik op een Fair waar iemand stond met verzorgingsproducten op natuurlijke basis, erg leuk allemaal met van die weckpotjes (al heb ik die liever niet kletterend in m'n badkamer, hoe schattig ook) En wat het allemaal kostte, ook niet misselijk. Nu ben ik zo van, wat zij kunnen kan ik ook maar dan veel voordeliger. Ze had namelijk zeezout om te scrubben met een heerlijk olietje er door. Nu had ik thuis ook nog wel zeezout (action) staan, ook wel lekker maar die olie zat er niet in.


Waarom kan ik die er zelf eigenlijk niet ambachtelijk ;-) doorheen doen?
Badolie genoeg in huis (een babyolie ofzo kan ook) mengen naar wat je lekker lijkt, je kunt er altijd van het een of ander nog wat bij doen. Ik had eerst alleen Magnolia maar heb nu ook de Lavendel gekocht, ik had ook nog Lavendelbadolie, die gemengd, nou die is ook weer heerlijk geworden.

Het grote voordeel van dit alles is dat je na het douchen niet gelijk met plakkerige bodylotion aan de gang hoeft, ( wil je niet van die wit uitgeslagen benen hebben zoals ik op mijn leeftijd! en het scheelt nog tijd ook) het geeft een mooi natuurlijk glansje op je huid. Ik zou zeggen, probeer het zelf voor de prijs (1,39 euro) hoef je het niet te laten.

Hier nog een Tip als je deze liever niet wilt gebruiken


Heb je een moderne douchebak met zo'n zilveren dop? Tegenwoordig doe ik er elke dag een nieuw stukje wit vliegengaas/vitrage van ong. 10 x10 cm onder (wel klemmen). Je ziet het bijna niet en het voorkomt veel leed. Er zijn wel leukere dingen om te doen tenslotte.

Groetjes


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails