9 augustus 2011

Woonstyliste op de Fair Er werd me pas gevraagd om op een fair te komen staan met leuke spullen en brocante. In eerste instantie dacht ik nee, maar later dacht ik; eigenlijk een leuke gelegenheid om m'n 'styling-activiteiten' onder de aandacht te brengen. Ik word al jaren gevraagd door vriendinnen en kennissen om interieuradvies te geven. En daar zijn ze dan zo blij mee, dat dat alleen al veel voldoening geeft. Ik hoor dus ook al jaren dat ik daar écht iets mee moet gaan doen.


En dat ga ik nu ook!


Wat kun je van mij o.a. verwachten?

Met weinig middelen een metamorfose bereiken door goed te kijken wat de mogelijkheden zijn. Woon en kleuradvies op maat in je eigen omgeving. Al ben je best handig en al heb je best leuke dingen, soms zie je het zelf niet meer zo goed. Dan is een frisse kijk van iemand met kennis en ervaring gewoon handig, de sleutel voor een mooi eindresultaat.

Ik doe ook verkoopstyling. Het is zo jammer als een huis om de een of andere reden  niet verkocht wordt. Met een paar simpele ingrepen spreek je een andere, grotere doelgroep aan. Zeker in deze tijd waarin veel huizen te koop staan is het belangrijk om zo goed mogelijk voor de dag te komen met je huis. Denk niet; wat gaat dat allemaal kosten, je haalt het er ruimschoots uit!

Wil je meer weten? Ik sta op de fair..

Op 10 September is er een dorp verderop (Opheusden) ook nog een oldtimerdag. Dus mocht je man niet zo van brocante houden, dan kan je hem daar af zetten en zelf
even een minuutje of 6 doorrijden om gezellig naar de fair gaan.

Vergeet niet te genieten..

Petra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails