31 januari 2010

Hallo allemaal

Hallo allemaal,

Omdat ik wat handiger met computer en foto's wil worden leek me dit precies wat voor mij omdat ik ook altijd wel met wonen bezig ben. Ik heb altijd wel zin om een andere kleur op de muur te doen. Het is zelfs zo erg ,dan ben ik er helemaal uit en als ik het er dan niet snel opdoe dan wil ik na 2 weken weer iets anders waar ik dan weer van overtuigd ben dat dàt helemaal het einde is.

Misschien zijn er hier mensen die af en toe 's mee kunnen denken, soms zie je het even niet meer.

Groeten Petra

3 opmerkingen:

oma leentje zei

Ha ha ik wil wel even meedenken hoor. Het vervelende is dat ik met het zelfde probleem zit. Wil ik alles grijs dan vind ik zwart ook leuk en als alles zwart is zie badkamer op picasa wil ik eigenlijk tadelakt. Men ik word soms zo moe van me zelf dat ik jou probleem er echt niet bij kan hebben . hahahahahahahaha natuurlijk denken we mee. Trouwens welkom in deze wereld die blogland heet. Liefs Leni (omaleentje)

Petra zei

Hoi Leni,

Af en toe snap ik er nog niet veel van, dan zie ik 4 berichten dan ben ik ze weer kwijt en zie ik er nog maar 1. Nou ja ben net een dagje bezig. Heb net nog wat foto's buiten gemaakt alleen was de sneeuw al erg aan het smelten. Zal ze vanavond plaatsen (mijn handige zoontje (18) moet even helpen anders ben ik de muziek weer kwijt.

Groetjes Petra

faire un songe zei

Hallo Petra, welkom in Blogland.
Groetjes Hetty

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails