2 september 2010

Help...


Eerst maar 's een leuk plaatje en dan..


Zal ik eens vertellen waarom ik hier zo weinig te vinden ben.

Dat komt namelijk hierdoor...


Ik gooi niet genoeg weg. Dat vind ik nogal moeilijk of het is al (bijna) weg en ik pak het weer terug omdat ik er ineens weer plannen mee heb, zucht...
Nou moet ik zeggen dat ik van deze boeken wel enthousiast ben geworden (vooral die van Els Jacobs) en al een eind op de goede weg ben. Maar ik kan echt jaloers zijn op mensen die het altijd perfect voor elkaar hebben. Voor de winter wil ik het klaar hebben dus ik lees nog ff door.

Na al dat werken is het goed rusten met...


Een heerlijk kopje koffie!

Groetjes Petra

22 opmerkingen:

Corine zei

O dus eigenlijk zet die Els je aan het werk??!! En daardoor heb je geen tijd voor je blog.. hmm dan heeft ze het toch zelf niet helemaal goed begrepen.. tussen het opruimen door MOET je even tijd nemen voor ontspanning (bloggen dus) dan kun je daarna met frisse moed verder opruimen :)
Groeten, Corine(THUIS)

Room Seventeen zei

Ha, ik dacht al waarom is Petra zo weinig op haar blogje te vinden ;-)
Opruim/schoonmaak woede dus! Corine heeft helemaal gelijk hoor, wel even de tijd nemen om lekker te bloggen tussendoor!!
Groetjes Hennie

Claudia zei

Ook hier moet er het nodige geruimd wordem, maar daar heb ik as zaterdag mijn schuurverkoop voor. Hopelijk hoef ik niet te veel meer mij naar huis te nemen.

Liefs Claudia

queenieshome zei

Nou hier nog zo n bewaar-miep hoor ,maar ook ik ben aan het ruimen geweest ,heerlijk hoor al die lege plekken ,t kan nog veeeeeeeeel leger eigenlijk
Wel lekker als je aan het schoonmaken bent ,kan je gelijk veel weggooien
Ben mn bureau aan het pimpen geweest (zie blog)en ook lekker al die laden opgeruimt
Nou succes hoor

It's me zei

Eh...ik weet niet hoor...maar kun je niet beter ipv lezen gewoon gaan beginnen met opruimen en weggooien.......ik ga hier ook beginnen hoor......wilde dat morgen gaan doen...maarja dan wil ik eerst weer mijn ramen doen echt nodig na die regen !! en ja dan de boodschappen strijken stofzuigen en dweilen de wc badkamer etc......en dan heb ik weer geen puf meer.......en dan blijft de zooi de zooi......wat ik maar wil zeggen lieverd tis overal hoor........niet alleen jij en ikke......zucht.........maar opruimen wegooien hoe doe je dat ?? liefs .....ik neem ook even een bakkie nog.........liefs Ria....

Welkom bij De sfeer van Toen zei

Geloof dat ik die boeken dan ook maar eens moet lezen.... zal het dan toch ooit goed komen met mij? hihi Succes met opruimen!

Groetjes van Petra

Mayflower zei

Leuk weer even wat van je te horen Petra, maar wel tussen alle bedrijven door wat tijd voor ontspanning (lees: bloggen) nemen hoor hihi.
Ik ga straks de bezem door het huis halen als zoonlief straks op z'n eigen gaat wonen.
Hopelijk tot gauw.
Lieve groet, Mea

desde my ventana zei

Regards Petra ( I cannot understand what you have written today )
Hugs,
Cecilia

THEA zei

Hoi Petra,

Ben je nu druk met lezen...of met opruimen???Hihihi,of is het met beide?

Fijn weekend, groetjes Thea

Karin zei

Ik ben gelukkig iemand die nie zo van het bewaren is en dat geeft veel rust (nou manlief nog zover zien te krijgen) dus ik lus wel een bakkie. Suiker en melk graag.

Room Seventeen zei

Hee Petra, ben je verhuisd naar het hoge Noorden? Ik kwam via "At my place" ( in je zijbalk) niet in jou huis maar in mijn eigen huis terecht, hihi. Het is gelinkt aan mijn Picasa albums ....

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Pff ja die fase beleef ik ook steeds weer, eigenlijk kan ik vrouwen die hun huis helemaal tip-top hebben soms niet uitstaan...ik hou me dan maar voor dat die niet echt genieten maar alleen bezig zijn met orde in huis scheppen omdat ze anders ook geen orde in hun hoofd hebben....maar goed
dat is wel confronterend natuurlijk..ik wil nl. ook orde in mijn hoofd en dat krijg ik vooral van een schoon huis! Zucht....je snapt 't wel he ;)

Groetjes, Veronique

gewoon gezellig zei

Oh...ik zou wel willen hoor...m'n huis tiptop in orde, maar daar heb ik de energie niet eens voor, ben al blij als ik de basis stabiel kan houden. Lostalen dus!! En dat werkt het allerbeste voor mij.
Ik ben wel makkelijk in dingen wegdoen, dat scheelt wel natuurlijk ;-)
Heel veel succes ermee, zet 'm op, maar wel af en toe jezelf lekker rust gunnen hè?
Groetjes Hilde

L. zei

Mooi heb jij het in je huis!
Omdat wij net verhuisd zijn, zijn er ook veel spullen weggedaan, een groot voordeel van verhuizen ;).
En inderdaad... ik ben ook benieuwd wat er maandag weer te hamsteren is!

fijn weekend,
Lilian

Jeanette zei

Ik ben er nu wel makkelijker in geworden. En zeker 1x per jaar ruim ik de kledingkasten en andere kasten uit. Het geeft ook opruiming in je hoofd. En dat geeft een goed gevoel. Maar de ontspanning pak ik door middel van bloggen.

Groet,
Jeanette

lia zei

Ik miste je al, maar jij zit in de boeken.... Gooi af en toe die boeken maar aan de kant hoor, en kom even heerlijk bloggen. Ontspan......

lieve groet Lia

willy zei

Ooh, ben je daar mee bezig. Doe ik ook wel maar er staat zo weer wat.
Succes en groetjes.

Anoniem zei

Ik lees ook veel liever dan dat ik huishoud...en weggooien ....als ik niet zoveel zou verzamelen, zou me dat helemaal geen moeite kosten ..ik snap het niet, dat er steeds weer bij moet....als ik juist een leeg huis wil hebben ...Komt het omdat ik een dochter ben van mensen die in de oorlog alles verloren, zelfs hun kindjes ? Dan zit het veel dieper en helpt een huishoud boek echt niet...mischien toch iets voor de ziel dan maar ( weer ) ...
Lieve groet ( lekker he, kopje koffie erbij ... )

harriet zei

hey moppie,
huis opgeruimt geeft een rustig hoofd,en dat is weer goed voor je contacten op PC.En Georgie ook maar an de kant gedaan?Prachtig apparaatje hoor!
Geniet en leef,de rest gaat vanzelf.
Dikke kus

Haikey zei

Ik zag je naam bij een collaega bloggster en dacht hier moet ik eens een kijkje nemen!
En terecht, Wat een leuke blog heb je ;-)
Ga je volgen.

groetjes, Haikey

Annelein zei

Ohhhh... ik ben hier ook zo niet goed in. Tips hoor ik dan graag... En dat boek van die coach, is dat echt wat? Ik bedoel, concrete, praktische tips.

Hier moet nog zoveel gedaan worden. Maar vooral bij mij zal toch echt een knop om moeten.

Arlette zei

Leuke blog heb

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails