23 mei 2011

..Leger, voller, leger.....


Hebben jullie dat nou ook? Dat je het zo graag een beetje kaal in huis wilt hebben met niets te veel en genieten van de rust en de ruimte?


Maar dan elke keer weer met een táfeltje thuiskomen? Ik dacht dat ik het aardig onder controle had tot ik vorige week onverwachts langs een heel leuk brocante winkeltje kwam.


(Bij Mij, Hoofdstraat 33 a in het Betuwse dorpje Zetten)
Naschrift 25-11-11 DE WINKEL BESTAAT NIET MEER

Daar naar binnen, heel even maar, maar ik ging toch met een tafel en een koffertje weer weg, dat wil zeggen de koffer. De tafel (wat een mooi blad hè) werd door de ontzettend aardige eigenaresse keurig thuis gebracht. Mocht je in de buurt zijn moet je zeker even gaan kijken want het was er allemaal helemaal niet duur (anders koop ik het niet ;-)

Nou vooruit zou je zeggen, een tafeltje meer... maar op de rommelmarkt dit weekend kwam ik weer een beauty tegen en natuurlijk moest die ook weer mee, zucht...


Nou ja het wordt er hier niet leger op maar ook niet ongezelliger! Zeker niet met de rozen uit eigen tuin op tafel.



Groetjes,




23 opmerkingen:

Daniëlle zei

Wow dat zijn twee snoepjes van tafeltjes! Leuk zulke vondsten, ik vind ze prachtig staan bij je, net als de rozen.
Groetjes
Dani

Judith zei

Owh, dat is inderdaad een prachtblad zeg, super! Kan me voorstellen dat ie mee naar huis moest... Ik heb zaterdag mooie pioenrozen op de markt gekocht, maar jij haalt ze gewoon uit je eigen tuin: wat een rijkdom! En ja... Heeeeel herkenbaar: ik vind sobere interieurs erg mooi, maar krijg het zelf gewoon niet zo minimalistisch voor elkaar. En ach, daar heb ik me maar bij neergelegd, want blijkbaar hoort het dan ook gewoon niet echt bij me toch?! Geniet maar lekker van je nieuwe aanwinsten, die je huis wel voller maar zeker niet minder smaakvol maken:-)

Home and Lifestyle zei

Less is more is mijn motto maar in de praktijk komt er weinig van terecht, want er is zoveel leuk!! Je hebt prachtaankopen gedaan, met foto's van pioenrozen maak je mij altijd blij!! Ik vind het trouwens super mooi en helemaal niet vol bij je, er kan nog een hoop bij hihi!

Lieve groet, Ingrid

lia zei

Ja, ik ben zo iemand die het graag een beetje kaal in huis heeft. Maar wel kaal met warmte en sfeer. En dat tafeltje, wauw Petra wat een mooi blad. Je moet hem nog eens helemaal showen hoor.
En die andere is ook een beauty, ik vind zoiets nu nooit op de rommelmarkt.
Nou ja, ik zoek nog wel even verder voor een mooie tafel.

Wat ziet je blog er weer mooi uit.
Lieve groet Lia

What's in a day zei

Ja soms te veel,maar wel gezellig, het ziet er bij jou heel mooi uit en nog lang niet vol:))
Je bloemen zijn ook weer mooi.

Groetjes,Eefie

Claudia Leertouwer zei

Ook bij mij komt er maar weinig van terecht!

Elly's kleine idylle zei

Wat heb je prachtige aankopen gedaan!!!!Ik vind ze heel mooi!!je tafeltjes. Maar wat heb je prachtige DAVID AUSTEN rozen in je tuin!!!!!!Kijk daar kun je toch niet van afblijven!!!!!!!, mooi hoor..... maar ik vind het zeker niet te vol bij je hoor!!
een lieve groet van Elly.

Mayflower zei

Herkenbaar....maar ik hou van zoveel dingen dat dit mij niet gaat lukken hihi.
Wat een prachtige tafeltjes, zo mooi dat verweerde blad en wat een prachtige rozen heb je staan, ik kan de mijne wel uit de knop kijken hihi.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

Corine(THUIS) zei

Bij mij zijn het meer de accessoires die ik niet kan weerstaan..en omdat ook ik van wat leger hou, wissel ik gewoon af en toe wat van boven naar beneden :)
Je keukentafeltje vind ik echt super! En dank voor de tip, ik zet 'm op de adressenlijst!
Groeten, Corine(THUIS)

Room Seventeen zei

Ja, herkenbaar....ik kan al die mooie dingen ook zo moeilijk weerstaan. Maar ik zorg er altijd voor dat het hier lekker rustig blijft in huis, ik word gewoon hartstikke hyper van teveel spullen om me heen.

Kom Achterom zei

Woehahaha super herkenbaar maar weet je wat mijn credo luid!! VEEL VAN HET ZELFDE BRENGT OOK RUST!!!
dus meid koop er rustig nog maar een tafeltje bij!! hihi
fijne week
Yolanda

Stina zei

wat een prachtige rozen en dat uit eigen tuin, hoe heten die eigenlijk?

mooi zijn je vondsten veel plezier ermee.

gr Stina

Jansepans zei

Nee ik heb dat eigenlijk nooit gedacht. Want dat gaat automatisch inhouden dat je niet meer kan kopen. En daar hou ik zo van!!!
Prachtrozen zeg! Mooie kleur en zo mooi vol!
Fijne week! Liefs

wonen met brocante zei

Ik snap wat je bedoel. ALs ik bij een ander een rustig interieur zie, denk ik wat mooi. Maar met mijn verzamelwoede krijg ik dat niet voor elkaar. Je tafeltjes zijn prachtig, evenals je rozen! Groetjes Peggy

Ger zei

Hoi Petra,

Als ik aan de poets ga denk ik altijd....
mens waarom heb je toch zoveel spullen...

Maar ja......het staat er nou eenmaal na een leven van veel oude dingen mooi vinden en verzamelen.

Mijn blog heeft niet voor niets de naam: Hoorn Des Overvloeds;-)

Maar die mooie doorleefde tafeltjes had ik ook niet kunnen weerstaan, al zou ik ze moeten stapelen;-)

Ben jaloers op je prachtige rozen.
Heb het al meerdere keren geprobeerd in mijn tuintje, maar ze willen hier niet, binnen de kortste keren luis en schimmel.

Gisteren waren wij met de kleinkinders in Bokrijk en tegen menige oude gevel en muur stonden de mooiste Engelse rozen in bloei, dus je begrijpt waar ik vaak mijn neus in gestoken heb.

Fijne week!!
Liefs,Ger

It's me zei

Tja....dat grijze tafeltje he?? wat voor de kraam staat...je voelt hem al aankomen he??...staat hier in huis......sjuchtttt...komt een keer in mijn post ook ...liefs van mij...xxx..

flowersandhome zei

Prachtige tafeltjes! Leuk toch als je zoiets op de kop kunt tikken? Zou ik me niet teveel zorgen over maken.
Prachtige rozen!!!
Groetjes,
Marian

Unknown zei

Weet je Petra? Zolang het maar niet rommelig wordt, dan mag het gewoon lekker vol van mij... ik kan het ook niet laten... wij wonen (nog steeds) op onze bovenwoning voor nood, maar het wordt daar ook steeds voller.
Terwijl we straks een lekker groot huis krijgen, waar ik het ook strak wil gaan houden, weet ik nu al dat dat toch niet gaat lukken... hahaha ik blijf ook maar verzamelen en verzamelen...
Je kan zulke schatten toch niet weerstaan?
En die rozen... ohhh wat zijn ze mooi!
Ze lijken wel antiek uit een oud, verweerd boekje... te snoeperig!

Bedankt weer voor het laten zien van je vondsten!
Lieve groet,
Monique

Nicole Orriëns zei

Soms zie je gewoon van die hele mooie dingen, die toch weer een aanwinst zijn!

Connys Cottage zei

je huis is super super mooi!



groetjes Conny

lia zei

Hoi Petra,

Hoe later op de avond hé, zeggen ze toch...
Nog even snel voordat ik mijn bedje induik. Nee, de naam van die besjes weet ik niet. Ik ben toen met mijn zus naar een bloemnveiling geweest, en zag ze toen. En weer eens niet op de naam gelet.
Als ik ze ooit weer eens tegen kom laat ik het je weten. Die andere zijn vulure, ben het vanmiddag gaan vragen, maar kan er niets van vinden op het internet.

fijn Pinksterweekend, lia

ByIngeborg zei

Hai Petra,

Dank voor je lieve berichtje op mn blog over de binnenkijker. Daar verveel je niemand mee.... heel leuk gezegd. Het ziet er bij jou ook prachtig uit joh, wat supergezelli en basic tegelijk. Ik zie ook al zo'n mooi gewei op je koffer liggen en je rozen zijn werkelijk smashing en zeker smashing gefotografeerd. Vette complimenten van mij dus. Groetjes, Ingeborg

Room Seventeen zei

Hey Petra, ik zag je even voorbijkomen op mijn blog. De foto's van de behangshoot plaats ik nog een keer, ze zijn weer druk bezig vandaag ,ben erg benieuwd naar het resultaat. Best leuk om je huis eens met een fraai behangetje te zien ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails